Τα πάντα για την Ηλεκτρονική Ασφάλεια
Συναγερμούς

Συναγερμούς

 

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν εγκαταστήσετε ένα σύστημα ασφαλείας, είτε σε επαγγελματικό χώρο είτε στην οικία σας.  

Για την προμήθεια και για την εγκατάστασή του,  θα ακούσετε ένα σωρό συμβουλές και προτάσεις.

Εμείς υπεύθυνα και  με βάση αντικειμενικών  κριτηρίων,  θα σας οδηγήσουμε στην σωστή επιλογή Επιχείρησης για την προμήθεια την εγκατάσταση και την συντήρηση του συστήματος ασφαλείας σας.

Θα έχετε επιλέξει σωστή Επιχείρηση, εάν την επιλέξετε μέσα από τον Κλαδικό Οδηγό Συστημάτων Ασφαλείας, όπου προβάλουμε μόνο Νόμιμες Επιχειρήσεις.

Αλλά και αυτό  δεν αρκεί. Θα πρέπει να ζητήσετε, από την Επιχείρηση που επιλέξατε  να συνεργαστείτε, να  σας δείξουν την ειδική Άδεια λειτουργίας  ως Ι.Ε.Π.Υ.Α ( Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας ), που τους έχει χορηγήσει η πολιτεία μετά από την κατάθεση των κατάλληλων δικαιολογητικών.

Θα πρέπει να ελέγξετε την ημερομηνία λήξεως της, μήπως για διάφορους λόγους δεν  τους την έχουν ανανεώσει.

Μία νόμιμη και σωστή επιχείρηση θα πρέπει επίσης να σας δώσει και το κατάλληλο παραστατικό ( απόδειξη ή τιμολόγιο ) όπου αποτελεί και απόδειξη εγγύησης.  

Ο τεχνικός όπου τοποθετεί η συντηρεί ένα σύστημα ασφαλείας θα πρέπει και αυτός με την σειρά του να διαθέτει την κατάλληλη Άδεια Εργασίας Β, όπου του παραχωρεί η πολιτεία, μετά από την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών.  

Αλά και στην άδεια του τεχνικού πρέπει να ελέγξετε την ημερομηνία λήξεως.

Τις  άδειες, της Επιχείρησης και του τεχνικού, της χορηγεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και υπογράφονται από τον αρχηγό της Αστυνομίας.   

Έχουν διάρκεια ισχύς για 5 χρόνια, όπου και ανανεώνονται.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ισχύουσα Νομοθεσία και των κατάλληλων δικαιοδοτικών που πρέπει να έχει μία Επιχείρηση και ένας τεχνικός για την εγκατάσταση και την συντήρηση του συστήματος ασφαλείας σας , θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας 24365.gr

    Γιατί ο τεχνικός, δεν αρκεί να είναι γνωστός η συστημένος, πρέπει να είναι και πιστοποιημένος από την πολιτεία.