Τα πάντα για την Ηλεκτρονική Ασφάλεια

TECNOALARM

 • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ;.

  Το μοναδικό Σύστημα Ασφαλείας – Συναγερμός, που ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ

  α)  στέλνει σιωπηλό σήμα  συναγερμού, στην παρουσία διαρρήκτη η ληστή στο προστατευόμενο χώρο.  Η δυνατότητα αυτή παρέχεται και σε ένα εγκατεστημένο σύστημα, εάν αντικατασταθεί μόνο ο κεντρικός πίνακας και το πληκτρολόγιο.

  β) στέλνει σήμα ότι το ραντάρ έχει σκεπαστεί, ενώ εξακολουθεί να λειτουργεί.

  γ) στέλνει σήμα ακόμα και αν κοπούν τα καλώδια του ραντάρ και βραχυκυκλωθούν. Περίπτωση δολιοφθοράς.

  δ) ενημερώνει άμεσα για τυχόν δυσλειτουργία εξαρτήματος με ακριβή περιγραφή βλάβης.

  ε) όταν είναι οπλισμένο, διαχωρίζει ένα πραγματικό από ένα ψευδή συναγερμό, που προέρχεται από εσωτερικό ραντάρ, ακόμα και εάν το ραντάρ από βλάβη στέλνει συνέχεια σήμα παραβίασης.

  Έτσι γνωρίζουμε εάν ο διαρρήκτης κινείτε εντός του χώρου.

  Ξενάγηση στο εργοστάσιο της TECNOALARM

  Η Tecnoalarm είναι η επιτομή της υψηλής τεχνολογίας στον χώρο της σχεδίασης και κατασκευής συστημάτων ασφαλειας. Είναι η μοναδική εταιρία  όπου κατασκευάζει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλειας οικιών και επαγγελματικών χώρων. Από το 1977, όπου πρώτη η TECNOALARM παρουσίασε ένα πλήρες σύστημα ασφαλείας μέχρι και σήμερα, είναι μια εταιρεία με διεθνή παρουσία και ένας πολύτιμος συνεργάτης χιλιάδων εγκαταστατών και χρηστών που καθημερινώς εμπιστεύονται στην εταιρεία από το Τορίνο, την ασφάλεια της περιουσίας τους και της ζωής τους. Από τότε, η Tecnoalarm, κρατώντας τα σκήπτρα της πρωτοπορίας,  εξελίσσει και παράγει ανώτερα συστήματα ασφαλείας, διασφαλίζοντας στους πελάτες της, υψηλή απόδοση, εκτεταμένες δυνατότητες παραμετροποίησης, φιλικότητα προς το χρήστη και μοντέρνο σχεδιασμό που μπορεί να δέσει ιδανικά με οποιαδήποτε διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Η ολοκληρωμένη ασφάλεια ενός χώρου βασίζεται στην ιδανική ισορροπία μεταξύ παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας. Πόρτες ασφαλείας, παράθυρα προστατευμένα από κάγκελα κ.α. είναι όλα παθητικά βοηθήματα ασφαλείας και δημιουργούν φυσικά προβλήματα σε κάθε πιθανό εισβολέα, καθυστερόντας την εισβολή. Παρ’όλα αυτά, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης τέτοιων κινδύνων είναι η ενεργητική άμεση αναγνώρισης της εισβολής και το άμεσο σταμάτημα της πριν ο διαρρήκτης εισέλθει στον κύριο χώρο. Η Τecnoalarm προσφέρει προϊόντα για την προστασία κάθε χώρου, από προϊόντα για την περιμετρική ασφάλεια ενός χώρου (Beamtowers), προϊόντα για την ενεργητική ασφάλιση πορτών, παραθύρων και γκαράζ (Winbeam, Doorbeam) καθώς και μπαλκονιών, αιθρίων (Trired).

   
 • Αναζητήστε παρακάτω πιστοποιημένους εγκαταστάτες για TECNOALARM .

  Αναζητήστε εγκαταστάση

  Νομός / Περιοχή

   
  ή

  Στοιχεία Εγκαταστάτη

   
 • Δεν έχουμε στοιχεία για την αντιπροσωπεία της συγκεκριμένης μάρκας.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ